24 Mayıs 2011 Salı

ilişkiler hep farklı başlar ama hep aynıdır ayrılık.

Çoğumuz mükemmel aşkı yaratmak yerine vaktimizi mükemmel aşkı arayarak heba ettik. Herkes bir limana yanaşıp dinlenmek isterken bazı insanlar liman liman gezmeyi tercih eder. sanırım ben de öyle yaptım. Şimdi yıllanmış tecrübelerim ve yalnız başına izlediğim filmlerle dolu kasvetli karanlık bir odam var. Pişman mıyım? değilim, seviyorum yalnız olmayı.. her daim çalan telefonlarım yok ama beni sevdiğini söyleyen yalancı mesajlar, sahte mailler hala geliyor. Hani patronunun sözlerini kaldıramayıp istifa ettiğin, hocaya kızıp dersten kaldığın, annene darılıp aç yattığım akşamlar gibi.. bir erkeğe kızıp acısını geriye kalan tüm erkeklerden çıkartırsın..
Ya da kendini yalnızlıkla cezalandırırsın.
Filmlerdeki gibi olmasa da herkesin ilişkisi şahane başlar. Ben hiç duymadım ''ilişkimiz başlarda berbattı gün geçtikçe rayına oturdu'' diyen birini.. Kadın ve erkek başlangıçta oscarlık oyunculuk sergileyerek mükemmel ilişkiyi yaratırlar.. Evet ilişkiler farklı başlar ama ayrılık denen meret hep aynıdır.
''Mükemmel insan, mutlu olmak için bir başkasına ihtiyaç duymayan insandır'' palavralarıyla geçer aşk acın.. Başkasını seven insanlarla yatarsın sabah uyandığında dün gece seni terkeden kişiyle kalkarsın. Aşk filmleri yalan.. Seni de beni de yiyorlar.





                                                                                                                                                   5.688 like

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Zaten bütün herşeyi ilk satırda açıklamışsın: mükemmel aşkı yaratmak yerine vaktimizi mükemmel aşkı arayarak heba ettik, diyerek.!!
Bence bütün mesele bu zaten...