9 Mayıs 2011 Pazartesi

biz üç kişiydik.. üçüncü olmayaydı iyiydi

Hani kaşınan yeri kanarcasına kaşırsın yaa! işte öyle kaşıyorum şimdi iyileşen yerlerimi... Konumuzun bununla alakası yok farklı bir giriş yapmak istedim sadece. Neyse,
biz aslında iki kişiydik zaten normalide bu. bir ilişki iki kişiden oluşur. sonra lostun bozmaya başladığı dönemlerde eş zamanlı olarak bizim ilişki de bozmaya başladı. Halbuki ''seni hiç bırakmicam Saniye'' demişti.. Gerçi ben hiç inanmamıştım ama.. ''hassasiyetlerimiz farklı''ymış. Haklıydı aslında...
İlkokuldayken hoşlandığım çocukla yanyana oturuyordum. Bu yüzdendir ki eğitim hayatımın en güzel zamanları ilk okul birinci sınıftır. Parlak zekamla ilk orda dikkat çekmiş olmalıyım. Hoşlandığım çocukla çok eğleniyorduk. Aynı sırada oturmanın verdiği birlikte yaşıyor hissi.. zamanla silgilerimizi ortak, uçlarımızı aynı yapmıştı. kendi kalemini açarken benimkini de açıyordu. Selim.. ilk aşkım... hala yüzü gözümün önünde.. Sarı pipinin tekiydi.. abartılcak bi olayı yoktu..
Günler cedric & chen ilişkisi yoğunluğunda geçerken birgün.. biz selimle otururken dersin ortasında biz kız geldi selimin yanına oturdu.selim, kız ile benim aramda kalmıştı. ne olduğunu anlamadan kız bağırarak ''Öğretmenim biz çok sıkışıyoruz'' dedi. Öğretmen '' Saniye arkaya geç'' deyip derse devam etti. Ben en arkada boş sıraya geçmiştim.. Ablak ablak bakışlarım kaldı Selim'li günlerden den geriye..
Demem o ki 20 yıl geçmesine rağmen ben hala üç kişilik ilişkinin sıkıştıran tarafıyım. Ve hala kalk git diyenlerle savaşacak kadar sahiplenemiyorum kimseyi. 7 yaşındaki mallığımı hala koruyorum. Siz böyle olmalıyın.. ilişkinize sahip çıkın.. üçüncülere bırakmayın sevdiğinizi..
Bu arada lost gerçekten çok bozdu.






                                                                                                                                                   5.961 like

4 yorum:

ciseler dedi ki...

Çok feci bir durum...

Adsız dedi ki...

lost hakkaten çok bozdu

Adsız dedi ki...

o neydi öyle yaa arafa bağladılar ya tiksinç

gkçe dedi ki...

çok güldüm süpermiş :)